FIRST ART FAIR: de allereerste kunstbeurs van het jaar

Exposities

Passenger Terminal Amsterdam verwelkomt galeries én zelfstandig kunstenaars uit het hele land

Liefhebbers van hedendaagse kunst kunnen hun hart ophalen tijdens FIRST ART FAIR: de eerste kunstbeurs van 2022. Van 24 t/m 27 maart wordt de Passenger Terminal Amsterdam voor de derde keer omgetoverd tot een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie werken van hoog niveau. Dit jaar nodigt de First Art Fair voor het eerst, en als enige beurs in Nederland, ook zelfstandig kunstenaars uit om zich te presenteren.

Kunst: voor ieder wat wils

Op het vierdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, glaswerk, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars te bewonderen én te koop. De FIRST ART FAIR biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief, en richt zich op een publiek dat kunst kiest dat past bij hun persoonlijkheid. Dat kunnen liefhebbers zijn van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen of kunstkopers die belangstelling hebben voor avontuurlijk en vernieuwend werk van jong talent.

Dit jaar óók zelfstandig kunstenaars

De First Art Fair nodigt voor het eerst, en als enige beurs in Nederland, ook individuele kunstenaars uit om een stand te betrekken. Naast de circa 20 geselecteerde galeries uit het hele land, presenteren ruim 60 zelfstandig kunstenaars eigen werk. Het verhaal van de kunstenaar staat hierin centraal. Erik Hermida, directeur van de FIRST ART FAIR geeft kunstenaars zelf graag de mogelijkheid zich te presenteren, “Kunst, passie en vakmanschap vormen de basis voor de First Art Fair. De werken, en bijbehorende verhalen, die kunstenaar en galerie ons hier brengen, blijven mij altijd inspireren.”

Locatie: Passenger Terminal Amsterdam

Adres: Piet Hein Kade 27

Data: do 24 t/m zo 27 maart 2022

Website: www.firstartfair.nl

Openingstijden

Do 24 januari: 16.00 – 21.00 uur (opening)
Vr 25 januari: 11.00 – 21.00 uur
Za 26 en zo 27 januari: 11.00 – 18.00 uur